SOCIAL MEDIA

Friday, April 3, 2020

Hi, Assalamualaikum!

Hey, it's me Asiah.

Like, seriously Asiah! She make a new comeback again. 
Yeah not funny -,-

Okay lah, for those yang baru nak kenal blog saya, hi nama saya Asiah :)

Asiah daftar blog since 2010 (nanti I check this fact again) but previous buat delete, tulis post blog delete balik. Yang latest ni pun, hah, I archive all my post. Malu kot >.< I do not know why I cannot getting more consistent on what I am doing. 

But yeah, I already 24 years old! Terlalu tua untuk mencuba tanpa ada plan jangka masa panjang haha.

So inshaAllah, blog ni akan jadi very personal to me. Here, I will post everything pasal diri saya, aktiviti saya. Walaupun menulis blog adalah sesuatu yang old school bagi certain people (why bother? trend sekarang orang buat video dan post on youtube!) tapi menulis tu sesuatu yang mesti! Tak pandai menulis tak mengapa, it will keep better with practices. Ada juga niat nak keep update youtube tu (channel dah ada) tapi mungkin belum untuk beberapa ketika ini.

Kalau perasan, asiah menggunakan Melayu + English (Menglish!) dalam penulisan asiah. Sorry about that. Nak kata pandai English, tak pandai sangat. Melayu? Kalau bab penulisan, hancur! Haha but, sokey. Bila lagi nak belajar kan?

Buat sementara waktu ni, bacalah yang mana ada hehe xp

Nota hati : Siapa yang dah kenal saya, terima kasih sebab sudi singgah teratak kehidupan saya. Till next post!
Lot of Love, Asiah   


10 comments :

  1. Hi Asiah! Hope you're doing good. Keep going and spread the love <3333

    ReplyDelete
  2. Terus kAn usaha anda 😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha I don't know why this comment is so cute >.< Dengan emoji dia kot haha

      Delete
  3. Go go go sisturrr πŸ’ͺ🏼😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuuu sis, I am looking forward to read more on your blog. You are my inspiration

      Delete
  4. Keep writing Asiah.

    ReplyDelete

Popular Posts